E-ITSPEA 9: IT juhtimine ja riskihaldus

Steve Jobs

Steve Jobs oli Apple üks asutajatest ja pikaegne juht. On raske ette kujutada, kui palju Jobs mõjutas IT-maailma ja eriri nuttitelefoni arengu. Talle oli väga oluline, et tema toode oli kvaliteetne ja see pärast ise jälgis kõiki tootearenduse etappe. Tulemuseks kõik töötajad kartsid teha vigu, aga minu arvates see võib kaa halb olla, kuna töötaajad võivad karta oma uued ideed proovida. Jobsil alati oli selge pilt mida kompaania peab teha, et liikuda edasi. Ta invisteeris enamik rahast invisteeringule tagsi, mis tõi veel rohekm tulu.


Elon Musk

Elon Reeve Musk on hästi tundut ettevõtja ja leiutaja. Elon on SpaceXi kaasomanik, tegevjuht ja peainsener, aga enamasti on ta tuntud kui Tesla tegevjuht ja peamine ideoologiline innustaja. Elon Muski peamine eesmärk on teha maailm parem. Tal on vell palju proekti mis tegelevat meie mugavuse arengut ja rohelise enegria tootmisega.

Ilma Eloni tema firmad ei saanud oma edut, kuna ta on rohkem, kui lihtsalt juht. Tema eesmärk ei ole lihtsalt teenida raha, vaid anda midagi meie maailmale.

Комментарии

Популярные сообщения