Noppeid IT Ajaloost

Igal aastal IT-maailm ülatab meid millegi uue tehnoloogiaga. See võib olla minigi uus nuttitelefon või populaarne äpp, aga isegi rohkem on neid asju mille eest me kunagi ei ole kuulnud või mis ei saanud oma populaarsus ühte või teiste põhjuse pärast. Kolmest selliseid asju saate lugede selles postis.

3D TV on surnud (lisatud küsitlus: "Kas omad 3D telerit?") :: Hinnavaatluse  Foorumid

1. 3D Telerit

Esimene 3D teler tehti 2010. aastal, mis tundus väga lahe ja kõik soovisid endale neid. Paar aastat hiljem enamikus teleris oli võimlus vaadata 3D pilti. Kõikjal võiks näha reklaam nende kohta. Aga miks enam üldae pole võimalik leida uus 3D TV. Vastus on päris lihtne ja see ei ole kallis hind, kõige suurem probleem oli see, et polnud piisavalt 3D filmi ega mängu. Praegu 3D saab leida ainult kinos.

Microsoft Zune - Review 2007 - PCMag UK

2. Microsoft Zune

2001. aastal Apple näitas maailmale oma inovatsioon toode iPod, mis oli kõige parem mp3 mängija. Vaadates iPod'i edule Microsoft otsustas teha oma mp3 mängija, mida nad tegid viie aasta pärast, ehk 2006. aastal. Microsofti Zune peamine eelis oli võime muusikat teiste Zune'i omanikega jagada. Aga kahjuks Microsoft tegi Zune liiga hilja, et konkureerida Appli'ga ja Microsoftil oli halb turunduskampaania.

Google Glass and Recognize.im make world interactive « Business « Image  Recognition Technology

3. Google Glass

Loomulikult isegi praegu Google Glass näevad välja lahe ja futuristlik, võib olla see on üks nendest probleemidest, et nad ei sainud populaarsust, nad olid tehtud liiga vara. See pärast nende hind oli üle kõrge, kuna tal ajal polun veel võimalust teha nii futuristlik asi odavalt. Teine probleem oli selline, et isegi kui alguses tundus, et nad võivad teha meie elu palju lihtasm tuli välja, et nad oskavad päris vähe asju teha. Ja muidugi enamikule ei meeldinud, kui kõik vaatavad sinu peale prille pärast ja juba 2015. aastal Google lõpetas nende tegemist.


Комментарии

Популярные сообщения